Blaťácká naběračka

Sobota 29.září 2018 - od 11 do 17 hodin.
1. ročník soutěže ve vaření polévky

Poslední zářijovou sobotu se na Farmě Bláto uskutečnila nesmlouvavá kuchařská bitva ve vaření polévky na ohni. Na startu bylo připraveno 7 kotlíků pro sedm statečných blaťáckých týmů 😊.

O přízeň strávníků z řad návštěvníků farmy se utkaly polévky Dršťková, Čočková, Frankfurtská, Bramborová, Smetanová s kukuřicí, Laksa, Kulajda. Klání to bylo do poslední chvíle napínavé. Stylové oblečení týmů související s druhem polévky, vzájemné špičkování, dobrá nálada, to vše byly zbraně, které kromě chutných výtvorů měly přispět k získání co největšího počtu hlasů. Nejen podle našeho názoru, ale i podle reakcí návštěvníků byly výsledky snažení hodně dobré. Hlasováním jste rozhodli, že vítězem se stala polévka Kulajda, a to přesvědčivě a s velkým náskokem. Na druhém místě skončila polévka Čočková, která o jediný bod porazila na třetím místě se umístivší polévku Laksa. I další polévky měly podle ohlasů vysokou kvalitu, ale vyhrát může jen ten nejlepší ze všech dobrých.

Děkujeme Všem za hojnou účast a za hlasování. Omlouváme se těm, na které se v odpoledních hodinách polévka už nedostala. Dokázali jsme pro Vás připravit přes 100 litrů polévky a netušili jsme, že to bude málo…

Soutěž

Ve vaření polévky

Poslední zářijovou sobotu se na Blátě uskuteční nesmlouvavá kuchařská bitva blaťáckých týmů. Doražte ochutnat jejich polévkové klasiky i extravagantní chuťové variace a hlasováním rozhodněte o vítězi jejich klání.

Gril a Letní bar

Letošní rok jsme pro Vás rošířili nabídku občerstvení. Můžete se těšit na zcela nový stánek - Gril Bar - s nabídkou teplých i studených pokrmů z nejkvalitnějších surovin, čerstvých džusů (fresh), smoothie a míchaných nápojů.

Na letním baru můžete nadále ochutnat naší domácí Zmrzlinu ze statku, zákusky, skvělou kávu, pivo nebo ochutnávky sýrů.

Gril a letní bar