Čarodějnice na Blátě

Sobota 21.dubna 2018 - od 11 do 18 hodin.
Přijďte s dětmi zdolat Čarodějnou stezku, shlédnout loutkové divadlo a ochutnat speciality ze statku. Den zakončíme opékáním buřtů na otevřeném ohni.

Dne 21. 4. 2018 jsme společně zažili již druhou Čarodějnou sobotu na Blátě. Doprovodný rej magického svátku se odehrál pod beduínským stanem, který v téměř letním počasí posloužil jako veliký slunečník. Většinu disciplín čarodějné stezky připravila paní učitelka Petra Procházková s žáky 7. ročníku ZŠ Uhlířské Janovice. Významnou roli v průběhu soutěží sehrály postavy z čarodějné říše. Vilemína Ouřadová usměrnila chaotický rej, Luciana Poletucha koordinovala letecký provoz, Berta Chamtivá zmizela s balíkem dukátů, Vratislava Dobrotivá spořílkům splnila co na očích viděla a Viktorína Blátivá ředitelka s.r.o. každého po zásluze obdarovala. Zábavný program ukončila divadelní skupina TOY MACHINE s představením v podobě loutkové pohádky pro děti ,,O velikém čaroději“. Ježibaba Zemína z Bláta pomohla zájemcům zbavit se různých tajných trápení provedením rituálu kouzelné očisty. Den jsme zakončili opékáním buřtů na otevřeném ohni.

Program akce

Vstupné: 90,- Kč / osobu, jednotné celodenní vstupné

Koloniál, gril bar a letní bar

11 - 18 hodin

Letošní rok jsme pro Vás rošířili nabídku občerstvení.
Můžete se těšit na zcela nový stánek - Gril Bar - s nabídkou teplých i studených pokrmů z nejkvalitnějších surovin, čerstvých džusů (fresh), smoothie a míchaných nápojů.
Na letním baru můžete nadále ochutnat naší domácí Zmrzlinu ze statku, zákusky, skvělou kávu, pivo nebo ochutnávky sýrů.
V koloniálu najdete široký sortiment našich sýrů a dalších mléčných produktů.

Koloniál, gril bar a letní bar

Čarodějná stezka pro děti

13 - 15:30 hodin

Na konci stezky plné čarodějných disciplín je pro všechny účastníky připravena odměna za odvahu. Čarodějové a čarodějnice v kostýmech jsou vítání. Každá maska obdrží malý dárek.

Čarodějná stezka pro děti

Pohádka "O Velikém čaroději"

16 - 16:45 hodin

Divadlo Toy Machine.