Čarodějný kotlík z Bláta

Sobota 27.dubna 2019 - od 11 do 17 hodin.
Všichni jste srdečně zváni na otevření letního baru, zahájení zmrzlinové sezóny a přehlídku kotlíkových gulášů.

Sezóna kulturních aktivit na Farmě Bláto byla zahájena akcí "Čarodějný kotlík z Bláta“. Skupina 7 statečných dobrovolníků ve svém volném čase připravila přehlídku kotlíkových gulášů. Návštěvníci měli možnost ochutnat celkem 7 druhů, a to Maďarský guláš, Fazolový guláš s uzeným masem, Segedínský guláš, Buřt guláš, Hovězí guláš, Kuřecí perkelt, Lektvar s panýrem. Kuchařské umění Čarodějů a Čarodějnic bylo odměněno chválou z úst ochutnávačů – návštěvníků farmy. Tentokrát jsme nesoutěžili mezi sebou o ceny za nejlepší kuchařské počiny, ale vařilo se pro dobrou věc. Výtěžek z prodeje gulášů bude totiž použit na projekt a výstavbu unikátního dřevěného lesního divadla v klidové zóně farmy Bláto.

Paní Jitka Knebortová a Marjánka Růžičková – terapeutky psychoterapeutické metody Biosyntézy - si připravily pro předem přihlášené zájemce zážitkový seminář pro dospělé s názvem ,,Plameny vnitřního ohně na Blátě“. Hlavním tématem semináře byla práce se zdroji naší základní životní energie.

Děkujeme všem dobrovolníkům za přípravu akce, všem návštěvníkům farmy za hojnou účast a zvláště za podporu našeho nového projektu 😊

Přehlídka kotlíkových gulášů

11 - 17 hodin

Koloniál a letní bar

11 - 17 hodin

Na letním baru můžete nadále ochutnat naší domácí Zmrzlinu ze statku, zákusky, skvělou kávu, pivo.
V koloniálu najdete široký sortiment našich sýrů a dalších mléčných produktů.

Koloniál a letní bar

Plameny vnitřního ohně na Blátě

13 - 16 hodin

Zážitkový seminář pro dospělé, ve kterém budeme pracovat se zdroji naší základní životní energie. Budeme nacházet odpovědi na vzniklé otázky, pozorovat reakce těla, dopřejeme si pohyb i zklidnění.