Děvčátko Momo - představení Divadla Kampa

Sobota 22.srpna 2020 - od 15 hodin.

Divadelní představení

Děvčátko Momo

Napínavý příběh o nebezpečí naší civilizace - nedostatku "času". A o malém děvčátku Momo, které náš svět zachrání před Zloději času. Vhodné pro děti od 6 let.

Knížka německého spisovatele Michaela Endeho “ Děvčátko Momo a ukradený čas” napínavou a poetickou formou odkrývá veliké nebezpečí současné civilizace - nedostatek času. Jako bychom se všichni dostali do soukolí neustálého spěchu a nestíhání.

„Nemám teď na tebe čas“, tuto větu slýcháváme my a hlavně děti několikrát za den. Ale kam se poděl ten čas? Kde se skrývá? Kam či komu jsme ho prodali? Kradou nám ho šediví muži v šedivých oblecích, s šedivými obličeji, s šedivými doutníky? Ano je to pohádka, ale tak současná a tak pravdivá, že jsme se rozhodli ji zdramatizovat a pokusit se její poselství přenést na jeviště. Toto představení je vhodné pro starší děti a hlavně jejich rodiče.

Hrají: Petra Bíková, Iveta Dušková
Dramatizace: Iveta Dušková
Výtvarná spolupráce: Erika Bornová, Ivan Antoš
Hudební spolupráce: Vesna Cáseres
Foto: Pavel Ovsík

Délka představení: 75 minut, představení nemá přestávku
Premiéra představení: 21. 5. 2012
Divadelní soubor: Divadlo Cylindr

Cena vstupného
: 100,- Kč v předprodeji / 130,- Kč na místě

Vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na představení, není však nijak vázána na místo. Rezervace míst nebude předem možná a usazení hostů bude probíhat 30 minut před začátkem představení. Vstupenky jsou k dispozici každý pátek a sobotu v Koloniálu na Farmě Bláto. Předprodej bude zahájen 31.7.2020

Děvčátko Momo - divadelní představení

Lesní bar

Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili nové posezení v zázemí lesa a nazvali jsme ho Lesní bar. V příjemném stínu stromů a s výhledem na pastvinu si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, výborném pivu Bernard, skvělé kávě a našich sýrech.

Lesní bar

Zmrzlinový bar

Poctivá zmrzlina z Farmy Bláto, vyrobená z těch nejlepších surovin, která Vás překvapí netradičními příchutěmi z bylinek a čerstvého ovoce.

Zmrzlinový bar