JAROSLAV DUŠEK
ZRCADLENÍ TMY – film a beseda

Pátek 21.srpna 2020 - od 19 hodin.
Časosběrný dokument se natáčel dlouhých 5 let, od roku 2015 do roku 2019

Náš svět je naučená realita, kterou můžeme měnit.
Vstupme do klidu a harmonie.

Pobyt ve tmě rozkryl Jaroslavu Duškovi vnitřní svět, na který ve filmu navazují setkání s inspirujícími bytostmi a místy. S lehkostí a humorem vstoupíme do vnitřního klidu a harmonie, kde nejsou obavy a strach, kde žije především radost a svoboda.

„Každý z nás má plnou kompetenci komunikovat s vesmírem. Napřímo. Mezi námi a životem nikdo nestojí. A v určitou chvíli uvidíte, že spolupráce všeho – od virů až po galaxie – je obrovská a že vy jste jejím průsečíkem. A to je fantastické. To je jízda."
Jaroslav Dušek

Dokument o životě Jaroslava Duška z dílny Viliama Poltikoviče. Poznání, že náš svět je naučená realita, kterou můžeme měnit, podpoří udivující návštěva CERNu, koupání v zamrzlé řece, setkání s divokou delfínicí v Irsku, s dětmi, které vidí i se zavázanýma očima, s čistou podivuhodnou přírodou a dolmeny Korsiky, s veselými Maory, pilnými včelami a další.

Film a beseda

Zrcadlení tmy

Časosběrný dokument se natáčel dlouhých 5 let, od roku 2015 do roku 2019

Po promítnutí filmu beseda s Jaroslavem Duškem.
Cena vstupného: 300,- Kč v předprodeji / 350,- Kč na místě

Vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na představení, není však nijak vázána na místo. Rezervace míst nebude předem možná a usazení hostů bude probíhat 30 minut před začátkem představení. Vstupenky jsou k dispozici každý pátek a sobotu v Koloniálu na Farmě Bláto. Předprodej bude zahájen 31.7.2020

zvuk: Štěpán Nepraš, Viliam Poltikovič
hudba: Ladislav Faktor
střih: Štěpán Nepraš
trailer: Ondřej Kroutil
scénář, produkce, kamera a režie: Viliam Poltikovič
foto: Viliam Poltikovič a Hana Poltikovičová
vyrobila © MAITREA 2020, délka filmu: 89 minut

JAROSLAV DUŠEK ZRCADLENÍ TMY

Lesní bar

Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili nové posezení v zázemí lesa a nazvali jsme ho Lesní bar. V příjemném stínu stromů a s výhledem na pastvinu si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, výborném pivu Bernard, skvělé kávě a našich sýrech.

Lesní bar

Zmrzlinový bar

Poctivá zmrzlina z Farmy Bláto, vyrobená z těch nejlepších surovin, která Vás překvapí netradičními příchutěmi z bylinek a čerstvého ovoce.

Zmrzlinový bar
Gril a letní bar