Nepál - údolí Rolwaling a tři sedla Everest regionu

Sobota 7.prosince 2019 - od 15:30 hod.
Přijďte si poslechnout cestopisné vyprávění a prohlédnout fotografie ze dvou rozdílných výprav do Nepálu.

Cestovatelská přednáška
V reakci na pozitivní ohlasy návštěvníků jsme upořádali další cestopisné vyprávění, tentokrát o dvou rozdílných výpravách do Nepálu. V sobotu 7.12.2019 proběhla od 15:30 přednáška o údolí Rolwalingu a další výpravě na tři sedla Everest regionu party pěti cestovatelů - Marka, Prokopa, Robina, Davida a Matěje, kteří se navzájem doplňovali ve vyprávění a podělili se o spoustu dobrodružných zážitků z těchto dvou expedic.

Cestovatelská beseda

od 15:30 hod.

Nepál – údolí Rolwaling a tři sedla Everest regionu – cestovatelé: Marek, Prokop, Robin, David a Matěj

Zveme Vás v sobotu 7.12.2019 od 15:30 hodin do budoucí restaurace Maštal v areálu Farmy Bláto na cestopisné vyprávění o dvou rozdílných výpravách do Nepálu. Kapacita je omezena, rezervace je nutná, registrujte se závazně na info@blatospolek.cz. Pro potvrzení rezervace prosím uveďte jméno a příjmení každého účastníka, tel. číslo a email.

Nepál – Tři sedla Everest regionu

Koloniál

11 - 15 hod.

V koloniálu najdete široký sortiment našich sýrů a dalších mléčných produktů.

Nepál – Tři sedla Everest regionu

Akce je pořádána za podpory: