Promítání filmu Havel

Sobota 22.srpna 2020 - od 21 hodin.
Celovečerní film Havel přináší příběh jedné z nejvýraznějších osob naší historie.

Promítání filmu

Havel

Co byste obětovali pro pravdu a lásku?

Celovečerní film Havel přináší příběh jedné z nejvýraznějších osob naší historie Václava Havla z jeho disidentských dob, kdy ještě nebyl slavnou osobností. „Portrét státníka nečekejte,“ slibuje režisér Slávek Horák. Film se soustředí na Havlův bouřlivý osobní život, kterému dominuje boj za pravdu a správnou věc, pronásledování, věznění a také milostné vztahy, vlastní pochyby a humor. V centru všeho je pak neobvyklý a o to silnější vztah s manželkou Olgou.

Film Havel se odehrává mezi roky 1968 a 1989 a zachycuje dlouhou cestu a proměnu hlavního hrdiny od lehkovážného a úspěšného dramatika šedesátých let, přes bojovníka za lidská práva v letech sedmdesátých až po vůdčí osobnost sametové revoluce a celosvětovou ikonu. Dějiny jsou ale až v druhém plánu, film Havel nabízí především velký, vzrušující a málo známý příběh, jakých není ve světě mnoho.

Drama / Životopisný
Česko, 2020, 105 min
Režie: Slávek Horák
Scénář: Slávek Horák, Rudolf Suchánek Kamera: Jan Šťastný
Hudba: Petr Malásek
Hrají: Viktor Dvořák, Aňa Geislerová, Martin Hofmann, Stanislav Majer, Barbora Seidlová, Jiří Bartoška, Adrian Jastraban, Pavel Reh, Ján Bavala, Michal Isteník

Cena vstupného: 150,- Kč

Vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na představení, není však nijak vázána na místo. Rezervace míst nebude předem možná a usazení hostů bude probíhat 30 minut před začátkem představení. Vstupenky jsou k dispozici každý pátek a sobotu v Koloniálu na Farmě Bláto. Předprodej bude zahájen 31.7.2020

Photo © Bontonfilm
Promítání filmu Havel

Lesní bar

Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili nové posezení v zázemí lesa a nazvali jsme ho Lesní bar. V příjemném stínu stromů a s výhledem na pastvinu si můžete pochutnat na grilovaných specialitách, výborném pivu Bernard, skvělé kávě a našich sýrech.

Lesní bar

Zmrzlinový bar

Poctivá zmrzlina z Farmy Bláto, vyrobená z těch nejlepších surovin, která Vás překvapí netradičními příchutěmi z bylinek a čerstvého ovoce.

Zmrzlinový bar