Letní múzy na Blátě

Pátek 17.srpna - pondělí 20.srpna 2018.

Otevírací doba a organizační informace

Máme pro Vás několik informací ohledně organizace a otevírací doby na Farmě Bláto během festivalu MÚZY NA BLÁTĚ.

The Tap Tap a
Buzerant

Pátek 17.8.2018

Předprodej vstupenek byl ukončen 14.8.2018 o půlnoci, vstupenky bude možné zakoupit na místě před zahájením koncertu. Kapacita stanu je velká, na všechny se dostane.

OTEVÍRACÍ DOBA PRO ÚČASTNÍKY KONCERTU:
Areál:            16 - 24hod.
Letní Bar:     16 - 23hod.        (Zmrzlina ze statku, pivo, limo, káva a další)
Grill Bar:      16 - 23hod.        (Teplé i studené občerstvení, grilované sýry, smoothie, čerstvé ovocné šťávy, míchané nápoje)
Parkoviště:  16 - 24hod.
Koloniál
:      16 - 21hod.        (Prodej sýrů a dalších produktů z farmy)

The Tap Tap
začínají svoji show od 18 hod., a kapela Buzerant od 21hod. Doporučujeme přijet i s Vaším vozem v dostatečném předstihu, abyste si v klidu mohli obhlédnout areál farmy, zvířátka, ochutnali dobroty z farmy a vyhnuli se zbytečným frontám na parkovišti nebo u vstupu.

The Tap Tap

Dnes nechci spát sama - Edith Piaf

Sobota 18.8.2018

Otevírací doba pro veřejnost
Areál:            11 - 19hod.
Letní Bar:     11 - 19hod.        (Zmrzlina ze statku, pivo, limo, káva a další)
Grill Bar:      11 - 19hod.        (Teplé i studené občerstvení, grilované sýry, smoothie, čerstvé ovocné šťávy, míchané nápoje)
Parkoviště:  11 - 19hod.
Koloniál
:      11 - 19hod.        (Prodej sýrů a dalších produktů z farmy)

Divadelní představení Edith Piaf
bude zahájeno v 16hod.  Na představení doporučujeme přijet i s Vaším vozem v dostatečném předstihu, abyste si v klidu mohli obhlédnout areál farmy, zvířátka, ochutnali dobroty z farmy a vyhnuli se zbytečným frontám na parkovišti nebo u vstupu. Pokud chcete mít největší výběr produktů z farmy, doporučujeme dorazit na začátku otevírací doby, v průběhu dne je možné, že se některé vyprodají.

Dnes nechci spát sama – Edith Piaf

Čtyři dohody

Neděle 19.8.2018

Vstupenky jsou vyprodány. Pokud budou před začátkem některá místa volná, budeme dosazovat na místě. Nezaručujeme, že se na všechny zájemce dostane. Rezervovat vstupenky předem nelze.

Otevírací doba pro diváky
Areál:            16 - 24hod.
Letní Bar:
16 - 23hod.        (Zmrzlina ze statku, pivo, limo, káva a další)
Grill Bar:
Parkoviště:
16 - 24hod.
Koloniál:
22 - 23hod.        (Prodej sýrů a dalších produktů z farmy)

Divadelní představení začíná od 20,00 hod., usazení hostů bude probíhat těsně před představením, žádné rezervace míst není možná. Doporučujeme přijet i s Vaším vozem v dostatečném předstihu, abyste si v klidu mohli obhlédnout areál farmy, zvířátka, ochutnali dobroty z farmy a vyhnuli se zbytečným frontám na parkovišti nebo u vstupu.

Čtyři dohody - Jaroslav Dušek

Pátá dohoda

Pondělí 20.8.2018

Předprodej vstupenek bude ukončen v pátek o půlnoci. Vstupenky bude možné zakoupit na místě, před zahájením divadelního představení.

Otevírací doba pro diváky
Areál:            16 - 24hod.
Letní Bar:
16 - 23hod.        (Zmrzlina ze statku, pivo, limo, káva a další)
Grill Bar:
Parkoviště:
16 - 24hod
Koloniál:
22 - 23hod.        (Prodej sýrů a dalších produktů z farmy)

Divadelní představení začíná ve 20,00 hod., usazení hostů bude probíhat těsně před představením, žádné rezervace míst není možná. Doporučujeme přijet i s Vaším vozem v dostatečném předstihu, abyste si v klidu mohli obhlédnout areál farmy, zvířátka, ochutnali dobroty z farmy a vyhnuli se zbytečným frontám na parkovišti nebo u vstupu.

Pátá dohoda - Jaroslav Dušek

Ubytování

Ubytování na farmě bohužel zatím nemáme. Bude možnost přespat na farmě ve vlastním stanu za poplatek 50 Kč/osobu. V ceně je WC a sprcha. Zájemce prosím o zprávu na info@blatospolek.cz. Uveďte prosím jméno a příjmení, o kterou noc máte zájem a počet osob.