Čtyři dohody – Jaroslav Dušek

Otevírací doba a organizační informace

Vstupenky jsou vyprodány. Pokud budou před začátkem některá místa volná, budeme dosazovat na místě. Nezaručujeme, že se na všechny zájemce dostane. Rezervovat vstupenky předem nelze.

Otevírací doba pro diváky
Areál:            16 – 24hod.
Letní Bar:
16 – 23hod.        (Zmrzlina ze statku, pivo, limo, káva a další)
Grill Bar:
16 – 23hod.        (Teplé i studené občerstvení, grilované sýry, smoothie, čerstvé ovocné šťávy, míchané nápoje)
Parkoviště:
16 – 24hod.
Koloniál:
22 – 23hod.        (Prodej sýrů a dalších produktů z farmy)

Divadelní představení začíná od 20,00 hod., usazení hostů bude probíhat těsně před představením, žádné rezervace míst není možná. Doporučujeme přijet i s Vaším vozem v dostatečném předstihu, abyste si v klidu mohli obhlédnout areál farmy, zvířátka, ochutnali dobroty z farmy a vyhnuli se zbytečným frontám na parkovišti nebo u vstupu.

Neděle 19. srpna 2018 od 20:00 hod.
Pořadatel: Spolek přátel z Bláta, z.s.

Hrají: Jaroslav Dušek, Pjér la Šé’z, Alan Vitouš
Předloha: Don Miguel Ángel Ruiz (kniha)
Scénář: Jaroslav Dušek
Hudba: Pjér la Šé’z, Alan Vitouš
Osvětlovač: Viktor Zborník

Představení

Ve Čtyřech dohodách odhaluje Don Miguel Ruiz zdroj omezujících názorů, které připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Čtyři dohody založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Hra je zpracována velmi odlehčeně, promítne se v nadsázce, volně zpracovaná, kde každé představení je originál z důvodu častého improvizování.

Čtyři dohody: miřte slovy přesně, neberte si nic osobně, nevytvářejte si žádné domněnky, dělejte vše, jak nejlépe dovedete.

Důležité informace

Představení se koná v otevřeném prostoru beduínského stanu ve večerních hodinách, zvolte proto prosím vhodné oblečení dle aktuální předpovědi počasí. Pro zvýšení komfortu sezení doporučujeme deky a podsedáky vzít s sebou.

Vstupenka Vás opravňuje ke vstupu na představení, není však nijak vázána na místo.
Rezervace míst nebude předem možná a usazení hostů bude probíhat před začátkem představení.

V neděli bude otevřen Koloniál na Statku (sýrárna) a také Letní Bar a Gril Bar plný dobrého jídla a pití.
Přijeďte si užít pěkné letní odpoledne zakončené kulturním večerem!

Čtvrtá dohoda