Čarodějný košík

Sobota 30. dubna 2022 - od 14:00 hodin.
Seminář o čarovných bylinách a moci rituálů s Jolanou Křížkovskou na Farmě Bláto

Fotoreportáž

Inspirativní žena, spisovatelka a bylinkářka Jolana Křížkovská (dříve Šopovová) navázala na podzimní setkání v roce 2021 nazvané Ke kořenům, které se setkalo s příznivým ohlasem. Tématicky se na tomto semináři zaměřila na jarní byliny, které byly odpradávna považovány za čarovné a rituály s nimi spojené. Lektorka Jolana Šopovová vystudovala Filosofickou fakultu UK v Praze a specializační kurz Léčivé rostliny na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové. Působí jako nezávislá lektorka, je autorkou knihy Pokojovky pro zdraví a na talíři. Kapacita semináře byla omezena na 30 osob a byla zcela naplněna. Účastníci nám zaslali pozitivní ohlasy na sociální sítě, jak moc byl seminář přínosný a že máme určitě v těchto seminářích pokračovat. Děkujeme za podporu Středočeského kraje, který akci finančně podpořil v rámci kulturního roku na Blátě 2022.

Čarodějný košík

Seminář

Proč jsou některé byliny odpradávna považovány za čarovné? Co nám mohou přinést a jak s nimi zacházet, aby byly našemu zdraví opravdu prospěšné? A k čemu jsou dobré rituály?

Inspirativní žena, spisovatelka a bylinkářka Jolana Křížkovská (dříve Šopovová) v dalším semináři na Farmě Bláto volně navazuje na podzimní setkání nazvané Ke kořenům, které se setkalo s příznivým ohlasem. Termín konání slibuje dobré naladění pro večerní „pálení čarodějnic“ v kruhu rodiny, přátel či komunity. Tajemství zůstanou tajemstvími, ale otevřeme se energii a silám přírody.

Lektorka Jolana Šopovová vystudovala Filosofickou fakultu UK v Praze a specializační kurz Léčivé rostliny na Farmaceutické fakultě UK v Hradci Králové. Působí jako nezávislá lektorka a konzultantka v oblasti rozvoje firem i jednotlivců. Je autorkou knihy Pokojovky pro zdraví a na talíři, životopisné knihy o spisovateli Jiřím Muchovi a deníku #zivotvmaringotce, který popisuje odchod z města na venkov. V současné době žije u Zbraslavic, kde pečuje o svůj Krasosad – sad plný starých stromů a bylin.

Seminář se bude konat 30. dubna od 14:00 ve verandě bistra Maštal.

Délka semináře 120 -150 minut, cena vstupenek je 300 Kč.

Kapacita semináře je omezena na 30 osob

Místo na semináři si zarezervujte na e-mailu: info@farma-blato.cz

Po uhrazení poplatku (údaje vám přijdou do e-mailu) bude Vaše místo závazně zarezervované.

Čarodějný košík 2022